Spørsmål om sex naket sex

spørsmål om sex naket sex

.. Det er ingen kyssing, og han tar nesten aldri på meg lenger. Snakk sammen om det! Moderator Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Livet slik det er nå er vanskelig. Her henvender personer seg om alt fra utfordringer med egen kropp, seksualitet, graviditet eller utseende på kjønnsorganer og ting de tror er feil.

Spørsmål om sex naket sex

Leren, Knutsen og Solli ser store forskjeller i kunnskap fra skole til skole og fra ungdom til ungdom. For eksempel at p-piller er det beste prevensjonsmiddelet for ungdom, eller at gutter har mer lyst på sex enn jenter.

Vi merker også en forskjell hvor lærerne har hatt et fokus på seksualitet og kropp, og hvor det ikke har vært det. De har plukket ut fem spørsmål de ofte får fra ungdom. Les svarene ved å trykke på boksene: Hvis en ungdom synes det er kleint å spørre mamma eller pappa om p-piller, blir det garantert kleinere om den foresatte stotrer og stammer seg gjennom praten, sier Leren.

Kjøp en bok, informer om at det finnes en helsestasjon eller bestill time til fastlegen, råder Leren. Man trenger ikke sette seg ned med ungdommen og se i boken, men gjør den tilgjengelig, sier Klingenberg. Vær mottagelig og bevisst på at det er et mangfold der ute — at ikke alle passer inn i heteronormen.

Bruk derfor et kjønnsnøytralt språk, sier Klingenberg og eksemplifiserer:. Spør heller om hun har møtt noen hyggelige mennesker.

Det gjør det mer åpent for de av oss som bryter med heteronormen. Ønsker du å få med deg lignede saker? Vi har en egen Facebook-gruppe og Twitter-profil for Familie og oppvekst. Ungdom stiller ofte spørsmål om prevensjon, forteller Line B. Solli som jobber på klinikken Sex og samfunn i Oslo. Det er bekymringsfullt at det er vanskelig for unge å sortere hva som er sex og hva som er overgrep, sier Leren.

Og har hatt bare en partner. Hva råder du meg til å gjøre? Skal jeg fortsette slik, eller bryte? Noe jeg ser utrolig mørkt på.

Det blir tøft å etablere seg på nytt når du bare har trygd, dvs. Men alternativet er nesten et helt liv uten sex, noe som er uønsket. Jeg sliter med depresjoner og bruker sovemedisin". Har sexologen noen gode råd til mannen? Les svaret til Gro Isachsen her.

Jeg er nyetablert i et samboerforhold. Vi hadde grei sex før vi flyttet sammen, men omtrent med det samme jeg kom i hus, ble også kontakten mellom oss mindre og mindre. Det er ingen kyssing, og han tar nesten aldri på meg lenger. Vi har sex kanskje to ganger i måneden. Han har sagt han er trøtt og sliten, og det skjønner jeg. Men jeg går og lurer på om jeg skal gi opp hele forholdet på grunn av manglende interesse.

Er det noe galt med meg siden han ikke tar i meg lenger? Jeg er desperat etter nærhet, har vurdert et sidesprang, men er egentlig totalt mot utroskap. Jeg er veldig glad i ham, men vet samtidig rett og slett ikke om jeg orker å være her lenger. Hva skal jeg gjøre med en samboer med manglende lyst? Har du noen tips til hva jeg kan gjøre.. Noen må ta det som voksenopplæring", sier sexolog Gro Isachsen blant annet. Les hele spørsmålet, og svaret til sexologen her.

Det koster kroner per svar, og du kan være helt anonym. Les mer om tjenesten her. Sist jeg hadde disse planene brøt han sammen før jeg fikk sagt noe, og det hele endte med en innlegging på psykiatrisk. Det viste seg at han var alvorlig psykisk syk, og antagelig har vært det siden vi giftet oss. Noe som forklarer alle problemene vi har hatt i løpet av årene. Siden han var syk, gjorde jeg ikke noe med planene om å dra fra han. Dessuten fikk jeg vite at den eneste grunnen til at han valgte å holde seg i live var meg.

Han er veldig veldig glad i meg. Så jeg vurderte det som uaktuelt å dra. Han vil aldri komme tilbake i jobb, og vil aldri bli helt frisk. Det har ikke vært noe seksuelt samliv på noen år nå. Livet slik det er nå er vanskelig. Jeg lengter voldsomt etter å ha en fysisk relasjon til en mann. Så hva holder meg igjen? For det første vet jeg at dette kan være det som vipper han over pinnen. Barna er også glad i ham. Er det egoistisk å skulle ta hensyn til sine egne ønsker, egen lykke?

Kvinnen får mange innspill og råd fra både de andre brukerne på Doktor Online og sexologen. Ikke alle er enige. Jeg ønsker å leve i fred og ro, arbeide, og bruke mine krefter på det, men jeg har forpliktelser jeg ikke kan gå fra. Jeg ønsker ikke å involvere noen jeg kjenner i min avgjørelse, men jeg trenger vite hvorfor det er så uvanlig at det ikke står noe på nettet om skilsmisse men bo i samme hus?

Jeg vil være glad for å få vite mine rettigheter og muligheter til å ta ut separasjon, men uten planer om å flytte før om ett år, eller tre. Jeg må av private grunner og forpliktelser bo i hus med min livsledsager i mange år enda , men i mitt hjerte er ekteskapet over".

Det ligger i begrepet - separasjon og separere. Les hele diskusjonen her. Sexologens innlegg står på side 6.

Lingam massage orgasm eskort stockholm

Spørsmål om sex naket sex

Copyright © 2018 Asia