Sex reiser danske jenter

sex reiser danske jenter

Betaler for sex med klær og måltider. Det er fattigdommen og håpet om et bedre liv som driver unge gutter mot strendene og de pengesterke kvinnene. Kvinner, mange i årene, reiser alene eller i grupper til blant annet Gambia, Kenya og Jamaica. De kvinnelige charterturistene sjekker inn på luksushotellene, og setter så kursen for strendene. Noen for å bade og sole seg - andre, og stadig flere, for å finne en mann.

I bytte mot måltider på fine restauranter, nye klær eller bidrag til husleie - får de oppmerksomhet og sex fra strandguttene. Så tar de bilder, reiser hjem til landet sitt og sier «se, her er kjæresten min», forteller en gambisk mann som kaller seg «Lion Man» til VGTV i dokumentaren. En av guttene på stranden som ikke ville stå frem med navn og bilde, forklarer sine forhold til eldre kvinnelige turister slik:. Lene Wikander, som er journalist i kvinnebladet Tara, har bodd på Jamaica og er en av de journalistene i Norge som kan mest om kvinnelig sexturisme.

Gjennom reportasjereiser til blant annet Kenya og Gambia har hun møtt og intervjuet både sexkjøpere og prostituerte gutter. De er ute etter sex og kjøper gjerne flere prostituerte i løpet av ferien, sier Wikander. Det foreligger ingen norsk forskning på dette, men i Danmark har man funnet at en stor prosentandel av voksne kvinner som reiser på ferie alene eller sammen med venninner, kjøper sex. Det er ingen grunn til å tro at dette er annerledes for norske kvinner.

Nordmenn er av dem som reiser mest på charterreiser, forklarer Wikander. Artikkelen fortsetter under bildet. Konsekvensen av dette vil kunne føre til en oppblomstring av kjønnssykdommer og hiv i Norge, frykter Røyneberg.

Men det er en liten gruppe som ikke gjør det og som dermed utgjør en smittefare. Røyneberg sier at de fleste sexkundene som besøker dem ikke har hatt en god erfaring fra utlandet. Andre føler skam og sliter med dette i ettertid, forteller han. PKS tilbyr også hjelp til folk som ønsker å slutte med å kjøpe sex.

Ifølge Røyneberg møter de mennesker fra alle samfunnslag i alderen 16 til 70 år. Noen av dem søker spenning, andre begrunner det med at de er ensomme. I Tyskland øker motstanden mot prostitusjon. Et tverrpolitisk kvinnenettverk vokser frem og de mener Tyskland nå fremstår som Europas bordell.

De vil gjøre sexkjøp forbudt også her og ber norske menn holde seg hjemme. Personlig ville jeg oppfattet det som en skam. Hun mener prostitusjon er i ferd med å ødelegge Tyskland innenfra. Generasjoner vokser opp og lærer at alt kan kjøpes for penger. Eit brev signert Ingvar Kamprad er funne eit halvt år etter hans død. Avskjedsbrevet kjem med instruksar til korleis den populære varehuskjeda skal driftast vidare.

Møtene kan avgjøre om Russland vil forbli en del av Europarådet og dermed den europeiske rettsorden. Eller kanskje enda tyngre, vekten av ingen nasjon i det hele tatt? Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.

Artikkelen er mer enn to år gammel. Amnesty vil tillate sexkjøp — Vi har møtt mange menn fra Norge. Deler ikke informasjon Selv om forbudet mot kjøp av sex også gjelder for nordmenn på reise i utlandet, er det liten hjelp å få fra tysk politi. Politiet skjerper jakten på sexkjøperne Tysk politi har ikke rettsgrunnlag for å utlevere informasjon om norske sexkunder til norsk politi.

Kjøper like mye som før Justisdepartementet og Helsedirektoratet har opprettet et tilbud de har kalt Personer som kjøper sex PKS.

..

Copyright © 2018 Asia